logo

Car Sales

Car Sales

Voor onze autohandel hebben we groot internationaal netwerk waardoor de slagingskans voor het verkopen of vinden van uw droomauto tegen marktconforme prijzen vele malen groter is.

Zowel bij verkoop als aankoop van auto's worden deze vakkundig geĆÆnspecteerd en zorgen wij voor de prijsonderhandeling evenals de logistieke en administratieve handelingen. Bij het eventueel verkopen van uw auto zullen we na overeenstemming van de gewenste verkoopprijs de auto vakkundig poetsen en fotograferen zodat deze klaar is om in ons pakhuys in Oegstgeest te staan en via de juiste online verkoopkanalen kan worden aangeboden. Door onze diverse bedrijfsactiviteiten kan er altijd uit onverwachtse hoek een potentiĆ«le koper in aanraking komen met uw auto.

Contact

Bent u enthousiast geworden en zou u onze locatie graag een keer komen bekijken of heeft u een vraag? Bel 0636145580 of mail leon@differsgroup.nl om een afspraak in te plannen.

Differs Group BV
Rhijngeesterstraatweg 60b
2341BV Oegstgeest

Benieuwd?

Laat hieronder uw contactgegevens achter en stel uw vraag. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.