logo

Corona Proof vergaderen

Vergaderen binnen de 1,5 meter samenleving

Corona Proof vergaderen

We kunnen er niet meer om heen: het corona virus raakt ons allemaal. Daarom is het noodzakelijk om ons aan te passen waar mogelijk. Wat kan Het Pakhuys betekenen in deze situatie? Gezondheid en veiligheid zijn natuurlijk onze prioriteit.

Om in deze onvoorspelbare tijd het beste ervan te maken heeft Het Pakhuys zijn ruimtes aangepast om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Bij Het Pakhuys bevind je je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen. Je kunt toch samenkomen en samenwerken met collega's waar de afstand van 1,5 meter gewaarborgd wordt. De vergaderlocatie geeft je het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving.

Lees hieronder welke maatregelen Het Pakhuys heeft getroffen om aan de 1,5 meter regelgeving te kunnen voldoen:

 1. Parkeergelegenheid

  Bij Het Pakhuys zijn voldoende en ruime parkeervakken beschikbaar. Zo kunt u met groepen tot 12 personen allemaal met eigen vervoeg komen

 2. Opstelling

  De ruimtes zijn dusdanig ingericht dat iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar zit. Ook is er aan voldoende loopruimte gedacht. Er zijn tevens voldoende informele zitjes aanwezig op het moment dat er in groepen gewerkt dient te worden.

 3. Brandschone omgeving

  Onze ruimte wordt dagelijks schoongemaakt en we hebben Corona hygiëne pakketten (desinfecterende gel, handschoentjes, zakdoekjes) Tevens zijn voldoende handwas mogelijkheden aanwezig om de persoonlijke hygiene op pijl te houden.

 4. Vermijd zoveel mogelijk contact

  De lunch pakketten zullen worden aangepast. Het wordt geserveerd in individuele verpakkingen en dus niet op schalen geserveerd. Op deze manier vermijden we zoveel mogelijk contact.

 5. Corona proof vergaderarrangement

  Aangepast vergaderarrangement door het aanbieden van verpakte items (zoet/hartig/handfruit)