logo

Meetables

 

Meetables introduceert verborgen schatkamer voor liefhebbers van kunst, design en auto’s

Jacintha Ruppert – 19 november 2019

Het Pakhuys is de verborgen parel in Oegstgeest waar liefhebbers van luxe auto’s ogen te kort komen. In het Pakhuys kun je vergaderen met uitzicht op een exclusieve autowerkplaats, gevuld met de meest exclusieve auto’s. Uit passie voor mooie, exclusieve auto’s werd een oud pakhuis ingericht als een veilige plek waar autoliefhebbers hun collectie kunnen stallen. Om dit met anderen te kunnen delen besloten eigenaren Bas Jan & Leon om hier ook een vergaderplek van te maken.

Het Pakhuys

In het Pakhuys is een deel van het pand omgebouwd tot twee exclusieve vergaderruimtes. De locatie wordt alleen exclusief verhuurd zodat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van de unieke plek. De mix van klassiek en modern, zoals het aanwezige wagenpark, diende ter inspiratie voor de verbouwing. Een industriële glaspui verbindt beide ruimtes met de autowerkplaats. Op de begane grond is een stijlvolle plenaire ruimte gecreëerd, met een moderne open keuken zodat je hier schitterende diners kunt organiseren met live cooking. De Meeting Room, waar je onder andere kunt komen via een klassieke Parijse wenteltrap, is een flexibele ruimte die naar behoefte kan worden ingericht. Beide ruimten bieden plek voor groepen tot 37 personen.

Geschikt voor 2-37 personenExclusieve vergaderlocatie tot 37 personen, 2 ruimtes.

Het Pakhuys staat voor professionaliteit, flexibiliteit, inspiratie en rust en garandeert absolute privacy. De persoonlijke aandacht van de gastheren Bas Jan & Leon maakt de dag compleet.

Huur 1 dd: € 490,= | 2dd € 790,-

toeslag huur locatie > 16 personen€ 100,-

 

Top kwaliteit service en culinaire verwennerij

Naast persoonlijke aandacht en professionele service valt er ook op culinair gebied volop te genieten. Voor de vergaderarrangementen werken ze samen met lokale delicatessenzaken en patissiers waarvan de kwaliteit van de producten in lijn zijn met de totale beleving. Indien gewenst kunnen ze ook in samenwerking met de vaste cateraar een compleet verzorgde lunch of passend diner aanbieden variërend van een buffet stijl tot exclusieve private dining setting.

Comments are closed.